Tjenester

Tjenester

Bryllupsvideo

Bryllupsdagen er en viktig begivenhet som vi ønsker å huske så lenge som mulig. Å velge en operatør som ikke bare viser bildet, men også dagens glede er et viktig valg. Vi gir deg denne gleden. Se derfor våre bryllupsfilmpakker og velg den som passer deg best og vil beholde dette viktige øyeblikket for deg.
Reklamefilmer

Reklamefilmer

Basert på retningslinjene til våre kunder og vår erfaring innen markedsføring og annonsering, lager vi reklamevideoer som tydelig viser fordelene med våre kunders produkter og merkevarer med et lite budsjett. Vi spesialiserer oss på korte reklamefilmer som perfekt oppfyller kravene til små og mellomstore bedrifter.
Våre reklamefilmer er beriket med enkle grafiske former som beriker mottakelsen.
Filming av eiendom

Filming av Eiendom

The Moments VIDEO sitt tilbud er rettet mot alle som ønsker å presentere eiendom for salg eller utleie på en unik måte. En attraktiv form av film av eiendommen som viser den både innvendig og fra fugleperspektiv, kan gjøre salgstilbudet betydelig mer interessant.  Filmen som viser interiøret, hjelper til med å orientere seg i rommenes plassering, og tilleggsbilder fra dronen lar deg vise detaljer som ikke er synlige fra bakkenivå.
Tjenester