Portfolio

Brullups

Priti og Baard

Vakre øyeblikk fra bryllupsdagen, i solens glans i Bergen. Når tradisjoner og kultur fra ulike verdener smelter sammen til en vakker helhet. Og vi kunne forevige dette for dem.

Anna og Daniel

Bryllupsfilm for Anna og Daniel, som beviste at selv i tunge tider med restriksjoner på grunn av koronaviruset, kan ikke kjærligheten vente. Slik bestemte de seg sammen med sine nærmeste for å forsegle sin kjærlighet

Reklamefilmer

Haraldsplass Diakonale Sykehus - Bergen Luftteknikk AS

Bytte av gamle ventilasjonssystemer og installasjon av moderne sentralventilasjonssystemer på Haraldsplass sykehus. Hovedentreprenøren for prosjektet var selskapet Bergen Luftteknik AS. Hele prosjektet varte bare 6 uker i sommeren 2023.
THE MOMENTS VIDEO fulgte byggeteamet gjennom hele denne perioden, dokumenterte alt arbeidet deres. Filmen, etter kundens ønske, skulle vise hele prosessen fra demontering til ferdigstillelse av arbeidet.

Åsane Arena

Promotivideo som viser gjennomføringen og installasjonen av ventilasjonssystemer i den store idrettsarenaen Asane Arena, utført av selskapet Bergen Luftteknikk A.S. - ledende innen ventilasjon i Bergen.

Filming av eiendomVideovisning


Videovisning

Tjenesten vår for eiendomsfilming tilbyr profesjonelle og attraktive videofilmer som bidrar til effektiv markedsføring av eiendommer. Vårt erfarne team bruker topp moderne filmutstyr for å fange hver eneste detalj og sjarmen til eiendommen. Våre filmer presenterer interiør og eksteriør på en måte som tiltrekker oppmerksomheten til potensielle kunder og hjelper dem med å bedre forstå verdien av eiendommen som tilbys. Gjennom vår tjeneste kan eiendomsmeglere og selgere effektivt skille seg ut i markedet og øke interessen for sine tilbud.
.

Video 4 fun

Portfolio